Fejlesztésink

Új HUD járműveknek

A járművekbe töreténő beszállást követően ez az egyedi, új Km-óra TextDraw jelenik meg.

A HUD nem csak a sebesség és a megtett kilóméterek számolását mutatja, hanem egyéb más funkciókat is ellát. Jelzi az akkumulátor töltöttségének az állapotát, illetve ha a járműben található olaj, hűtőfolyadék szint alacsony azt is, valamint a motorikus probléma esetén is kigyullad a Check Engine lámpa.

autohud-thumb

Szerelő menü

A járművek javítására szakosodott frakciók számára egy új, univerzális menü érhető el.

A menü további almenükbe való navigálást tesz lehetővé. Benézhetünk a jármű motorterébe, illetve az alvázat is szemügyre vehetjük.

szerelo-thumb

Jármű használati szisztéma

A szerveren található járművek rengeteg egyéni válltozóval rendelkeznek, ebből adódóan jelenleg összesen 16 darab kopó alkatrész van bennük.

Természetesen ez jármű típustól válltozik, azonban ezen problémák elhanyagolása a filléres javítási tételből, hatalmas károkat okozhatnak a tulajdonosoknak, amennyiben javításuk idejében nem történik meg.

alkatresz-thumb

Jármű márkakereskedések

A városban több járműkereskedés megtalálható, ahol egyszerűen megrendelhetjük álmaink autóját.

Vásárlásunkat megkönnyíti a háttérben hallható lejátszási lista, és a célre törő, letisztult rendelési felület.

autoker-thumb

Civil bűnözés

A való életben sincs szükség arra, hogyha valaki kisebb fokú bűncselekményeket akar elkövetni, akkor bűnszervezetben vegyen részt. Nálunk ezekre az alapokra helyezve készült el a civilek számára is használható illegális rendszer.

A rendszer tartalmaz: Autólopási lehetőséget, Másik személy kirablásának lehetőségét, Üzletek kirablását valamit házakba/ingatlanokba történő behatolást és az ott megtalálható ingóságok eltulajdonítását is. Ezen scriptek használásának természetesen előfeltétele hogy bizonyos szintet karakterünk elérjen a szerveren.

rablas-thumb

BTK dialógusok előállításhoz

A Rendvédelmi Frakciók a szerveren nem hasraütés szerűen állítanak elő személyeket a hatóság erre kijelölt épületeiben.

Az előállítás menetét képzi hogy az intézkedő pontosan megadja az okát az előállításnak. Erre a legegyszerűbb mód, ha azt a BTK paragrafusaival és leírásaival együtt dialógusokon keresztül teszi meg.

btk-thumb

Logisztikai struktúra

A szerveren több nyersanyagkitermelő egység is megtalálható. Ezeken a telepeket NPC-k és Actor-ok szorgosan dolgoznak a nap túlnyomó részében és termelik az adott telepen található nyersanyagforrásokat.

Ezen nyersanyagokat több feldolgozó üzembe lehet importálni, ahonnan felhasznosított elemenként az ipar feldoglozza azt. E rendszernek köszönhetően komplett logisztikai rendszer került kialakításra, ahol kamionokkal van lehetőségünk szállítani, akár más válallkozásánál vagy akár a sajátunknál is. Profitszerzésre tökéletes!

logisztika-thumb

Építkezések

A létrehozott nyersanyagszisztémának köszönhetően Los Santos városában több olyan építkezés is van ahova nagy mennyiségű nyersanagot kell transzportálni.

Természuetesen a rendszer menti az ide exportált nyersanyaog mennyiségét, és amint elérte a kellő szintet automatizált rendszernek köszönhetően átalakul új korszerű épületekké.

Our Office

Horgászat

Unatkozol? Szeretnéd elütni az időt, de úgy hogy közben hasznod is van belőle? A horgászat, mint hobbi tevékenység tökéletes e célra!

Semmi másra nincs szükséged, csak egy horgászbora és néhány csalira. Természetesen a horgászatot megnehezítő tényezők hogy a halak különböző súlyúak, fajtájuak és erősségüek, ebből adódóan sokszor szükséges fárasztás és tevékenységek.

horgaszat-thumb

Gombázás

Nem, nem a pszichedelikus értelemben!

A természeti zónákban, különböző erdőségekben sok gombalelő hely található. Ezen helyeken többféle és fajta gombát szerezhetsz. Azonban vigyázz! Minél több gombát szerzel annál rizikósabb a gyűjtése, és még a fajtára is figyelned kell, mert akad közte 1-2 mérgező is.

gomba-thumb

Teljesítménytuning

Mostantól lehetőségünk van a szerveren lévő járművek végsebességének és gyorsulásának a megnövelésére is.

Természetesen ezen alaktrészek beszereleése egyáltalán nem olcsó dolog, de a várt eredmény kárpótolni fog. Jelenlegi maximális engedélyezett végsebesség: 322 km/h (Maximmális szintű teljesítménytuning felszerelésével!)

teljesitmeny-thumb
Top